Adventistička crkva iz Toronta je pored vas i u najtužnijim trenutcima vašeg života.
Koliko god da imamo godina, smrt uvek dolazi prerano, brzo, i nama neočekivano. Gubitak voljene osobe budi u nama mnoge emocije a organizacija sahrane tužan je i emotivno iscrpljujuć događaj. To je događaj kada želimo da izrazimo naše poštovanje prema preminuloj osobi, da se privremeno oprostimo od nje, kao i da podelimo sa drugima zašto je ta osoba bila toliko posebna za nas. U trenutcima bola planiranje ispraćaja na počinak voljene osobe može biti preveliki teret i izazov za našu porodicu.

Iako ništa ne može nadoknaditi vaš gubitak, Adventistička crkva ima tim koji je u takvim trenucima potpuno besplatno spreman da pruži podršku i utehu ožalošćenoj porodici, kao i da vam pomogne u vašim odlukama kako da osmislite sahranu koja će biti dostojna pokojnika. Ovaj tim ima na raspolaganju ljude koji vam mogu pomoći u planiranju sahrane vama drage osobe. Deo tima je i sveštenik koji može voditi samu službu na sahrani. Kako bi otpočeli planiranje sahrane vama drage osobe popunite formular pri dnu i neko iz tima za podršku će će vam se uskoro javiti.

Mi verujemo da smrt nema poslednju reč u našem životu. Jedno od osnovnih učenja Adventističke crkve zasnovano je na stihovima u 1. Solunjanima poslanici 4:16-18: “Jer će sam Gospod sa zapoviješću, s glasom aranđelovijem, i s trubom Božijom sići s neba i mrtvi u Hristu vaskrsnuće najpre; a potom mi živi koji smo ostali, zajedno s njima bićemo uzeti u oblake na susret Gospodu na nebo, i tako ćemo svagda s Gospodom biti. Tako utješavajte jedan drugoga ovim riječima”.

Ovi stihovi izražavaju nadu svih Hrišćana u ponovni dolazak Isusa Hrista na ovu zemlju, događaj koji će biti propraćen vaskrsenjem mrtvih. Mi verujemo da smrt nije kraj i imamo nadu u ponovni susret sa voljenim osobama koje su preminule!

PRIJAVA

Ime i prezime (obavezno)

Telefon (obavezno)

Tvoj e-mail (obavezno)

Ime i prezime osobe koja je preminula

Godište osobe koja je preminula

Kapela - lokacija

Napišite komentar