Biblija

Biblija je osnova kulture. Bez njenog poznavanja ne može se govoriti o opštoj kulturi! Ona nije samo religiozna knjiga već i izvor mnogih mudrih izreka u našem maternjem jeziku. Biblija je polazna tačka čovekovog pogleda na svet i kompas moralnih vrednosti čovečanstva. Bez obzira da li smo vernici ili ne, ovu knjigu treba da poznajemo.

Da li ste znali?

Biblija je najveći bestseler svih vremena. Svake godine proda se oko 150 miliona Biblija na 1890 jezika. Biblija je prva knjiga koja je odštampana. Biblija nije samo knjiga, već cela biblioteka. Sastoji se od 66 knjiga koje su napisane između 1500 pre n.e. i 100 n.e.

Biblija je takođe najrasprostranjenija knjiga na svetu. Samo između 1815 i 1975 je prodato 2.500.000.000 primeraka. To je ujedno i knjiga koja je prodata po najvišoj ceni u istoriji. Jedan preostali primerak Gutenbergove Biblije je prodat na aukciji 1978. godine za 1.265.000 funti.

Želim da saznam nešto više o Bibliji

Bez obrzira da li ste do sada čitali Bibliju ili ne, da li ste pokušali da je čitate ali ste odustali jer ste bili zbunjeni sa njenim sadržajem, ili čitate Bibliju već duže vreme i voleli bi da podelite vaša saznanja sa nekim drugim kao i da diskutujete o stvarima koje Vam nisu jasne – nalazite se na pravom mestu! Naša crkva tokom godine organizuje razne seminare u kojima možete na dinamičan i kvalitetan način da proučavate i diskutujete o Bibliji. Seminari su organizovani u vidu radionica ali ako želite da uzimate časove gde ćete sami da razgovarate sa obrazovanim teologom – i to možete učiniti kod nas. Osobe koje su ceo svoj život posvetili proučavajnju Biblije posvetiće vam vreme i zaroniti u tajne ove knjige nad knjigama. Ako ste zainteresovani za jedan ovakav seminar ostavite nam Vaše podatke i mi ćemo Vas ubrzo kontaktirati. Bez ikakve sumnje ova knjiga krije tajne koje Vam zauvek mogu promeniti život!

PRIJAVA

Ime i prezime (obavezno)

Telefon (obavezno)

Tvoj e-mail (obavezno)

Vaš nivo poznavnaja Biblije

Napišite komentar