Ako ste u potrebi odvojite nekoliko momenata i pošaljite nam Vaš zahtjev za molitvu. Naš tim za molitvu obavezuje se da će se moliti za Vas. Svako od nas se svakodnevno suočava sa različitim potrebama: narušeno zdravlje, finansijski problemi, razne ovisnosti, borba sa emocijama ili potreba za spasenjem. Bilo da želite da se molimo za Vas ili za Vaše bližnje, ukoliko nas kontaktirate, naš tim je spreman da Vaše potrebe iznese pred Boga.

Mi verujemo u silu molitve. Biblija kaže da se nešto posebno događa kada se dvoje ili troje udruže u molitvi. U Mateju 18:19 Isus je rekao: „Ako se dva od vas slože na Zemlji u čemu vam drago, za što se uzmole, daće im Otac moj koji je na nebesima.“ Pošaljite nam Vaš zahtjev za molitvu i verujte da će Bog silno da deluje u vašem životu dok se naš tim moli za vas.

Ako ste nas već kontaktirali i Bog je odgovorio na Vašu molitvu, napišite Vašu zahvalnost Bogu na e-mail adresu info@www.adventisti-toronto.org. U slučaju da Vam je potrebna stalna podrška ohrabrujemo Vas da kontaktirate pastora vaše lokalne crkve. Ako nemate Vašu crkvu, nas možete da kontaktirate ovde.

PRIJAVA

Ime i prezime (obavezno)

Telefon (obavezno)

Tvoj e-mail (obavezno)

Napišite komentar