SLEDEĆI DOGAĐAJ

Dobro došli na našu stranicu gde putem direktnog prenosa možete pratiti program iz naše crkve.

Naša bogosluženja prenosimo uživo svake subote sa početkom u 11:15 EST-istočno američko vreme. Ako niste u mogućnosti da nas pratite uživo uvek možete pogledati snimke događaja u video arhivi na našem veb portalu ili posetiti naš YouTube kanal čiji sadržaj se redovno menja i obnavlja! Naš program su do sada pratili gledaoci iz više od 50 zemalja širom sveta. Iskreno se nadamo da ćete uživati u našem programu uz izvrstan kvalitet prenosa!
PLAY

Ukoliko imate pitanja u vezi sa direktnim prenosom programa iz naše crkve, trebate informaciju, ili samo želite da nam se javite i iznesete vaše mišljenje ili iskustvo, slobodno nam se obratite. Takođe Vas molimo da nas kontaktirate u slučaju tehničkih poteškoća sa praćenjem našeg programa i neko iz tima za podršku će Vam se uskoro javiti.

Vaše ime (obavezno)

Vaš e-mail (obavezno)

Naslov

Poruka

Svim video snimcima možete pristupiti tako što ćete pregledati video arhivu na našem veb portalu ili tako što ćete posetiti naš YouTube kanal. Kako biste bili u toku možete se besplatno registrovati i bićete automatski obavešteni kada god postavimo novi video snimak na naš YouTube kanal.

PRED NAMA